Полицаи в Джебел спасиха 13-годишно момиче от отвличане

1
Задържани са трима души
Задържани са трима души

Задържани са трима души

Полицейски служители от Районното управление (РУ) в Джебел са разкрили и осуетили опит за отвличане на малолетно момиче, а като съпричастни към деянието са задържани трима.

Това посочват от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

От там уточняват, че вчера около 13:15 часа в района на автогарата в Джебел мъж и две жени принудили със сила 13-годишна да тръгне с тях, като нанесли удари по тялото и главата както на момичето, така и на двете ѝ придружителки. Полицейски патрул забелязал скандала и се намесил незабавно, като прекратил разправата.

В РУ-Джебел за срок до 24 часа са били задържани 34-годишен мъж и две жени на 31 г. и 40 г., съпричастни към отвличането. По случая е започната проверка по текстове от Наказателния кодекс за отвличане, като деянието е извършено от повече от две лица, а потърпевшата е малолетна.

Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари