Полицаи спипаха двама шофьори без книжки в Русенско

1
Двама неправоспособни водачи са установени при проверки в село Тетово
Двама неправоспособни водачи са установени при проверки в село Тетово Снимка: Архив

Двама неправоспособни водачи са установени при проверки в село Тетово

Двама неправоспособни водачи, управлявали МПС без регистрация или с прекратена такава, са установили при проверки полицаи от Второ РУ вчера в село Тетово, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

Около 14:00 часа в село Тетово служителите на Второ РУ са установили 19-годишен неправоспособен водач зад волана на мотопед „Race Explorer“, който не бил регистриран по надлежния ред.

Около 15:20 часа в село Тетово полицаите са установили още един такъв нарушител. В този случай 31-годишен неправоспособен водач е бил спрян за проверка зад волана на лек автомобил „Деу Нубира“, който се е оказал с прекратена регистрация.

Случаите са документирани, като на водачите са съставени и съответните актове по ЗДВП.

Проверка за управление на нерегистрирано МПС е образувана в РУ – Сливо поле.

Вчера около 14:45 часа в село Голямо Враново, при обход от екип на районното управление в Сливо поле, е забелязан да се движи мотопед без поставена регистрационна табела.

МПС-то е спряно за проверка от униформените и като водач е установен 64-годишен мъж. Направена справка е показала, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред на територията на страната.

На водача е съставен акт. По случая е образувана преписка по описа на РУ - Сливо поле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари