Полицаи претрепаха футболен фен по време на мач

0
Фен на Ботев (Пловдив) бе смазан от бой, заради това, че нахлу на терена по време на пловдивското дерби тази вечер
Фен на Ботев (Пловдив) бе смазан от бой, заради това, че нахлу на терена по време на пловдивското дерби тази вечер Видео: Флагман

Фен на Ботев (Пловдив) бе смазан от бой, заради това, че нахлу на терена по време на пловдивското дерби, играно на стадион "Лазур" тази вечер, сподели Флагман.

В 79-ата минута, когато канарчетата вкараха изравнителното попадение няколко техни ултраси прескочиха преградните съоръжения на сектор "В", което наложи незабавното включване на над 30-ина тежковъоръжени полицаи. 

И докато останалите фенове бързо бяха спрени, то пребитият мъж изживя за няколко секунди своя звезден миг. Под съпровода на популярния химн на Ботев (Пловдив) "Blue Canary" той се изперчи пред противниковата агитка, преди да бъде повален от дузина полицаи и налаган в продължение на няколко минути. Фенът на канарчетата бе стабилно "разкрасен" и изведат от терена.

Изглежда и на полицаите им писна от днешните изцепки на футболните ултраси и си го изкараха на човека, коментираха очевидци. Други пък припомниха, че по време на европейското първенство по футбол, когато фен навлезе на терена, за да се снима със звездата на Португалия Кристиано Роналдо той бе изведен много по-цивилизовано.

Мнозина обаче оправдават действията на униформените и са убедени, че в подобни случаи трябва да се прилага твърдата ръка на Закона, в буквалния смисъл, за да се респектират хулиганите. Още повече, че днес полицаите действаха в условията на ескалирало напрежение. 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари