Полицаи пострадаха при гонка в Кюстендилско

0
Шофьор с "Мерцедес“ блъска служебния автомобил, след това се удря в крайпътно дърво
Шофьор с "Мерцедес“ блъска служебния автомобил, след това се удря в крайпътно дърво Снимка: МВР

Шофьор с "Мерцедес“ блъска служебния автомобил, след това се удря в крайпътно дърво

Днес следобед лек автомобил "Мерцедес“ е причинил пътнотранспортно произшествие в района между селата Нов чифлик и Багренци, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Кюстендил.

Водачът е шофирал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране и проверка по пътя от Банско по главен път Е- 79, навлязъл е на територията на Кюстендилска област и е поел в посока Кюстендил.

Служителите от оперативните дежурни на областните дирекции на МВР - Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка, оперативният дежурен на Областна дирекция на МВР - Кюстендил, разпорежда изграждането на контролно-пропускателни пунктове, водачът продължава да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските служители и продължава рисково да шофира, преминава през заграждения и шипове с твърде висока скорост, удря служебен автомобил "Опел Астра“, после се удря в крайпътно дърво.

41-годишният водач е изведен от автомобила, задържан е, предстои да му бъдат направени медицински преглед и изследвания в кюстендилската болница, двамата полицаи са прегледани в кюстендилската болница – единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, другият е със счупен пръст на дясната ръка, започнато е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари