Шофьорът, който рани полицаи в Кюстендилско, не е бил пиян или дрогиран

1
Служителите на реда са в добро състояние
Служителите на реда са в добро състояние Снимка: БНТ

Служителите на реда са в добро състояние

Отрицателни са тестовете за алкохол и наркотици на 41-годишния водач, който вчера вдигна полицията на крак след зрелищна гонка в Кюстендилско. При опит да спрат автомобила, движещ се с висока скорост, пострадаха двама полицаи.

Полицаите бяха прегледани още снощи в Кюстендилската болница и освободени за домашно лечение. Те са с наранявания, но в добро общо състояние. Това казаха от болницата, предава БНТ.

Екшънът се разигра в късния следобеден вчера между кюстендилските село Нови чифлик и Багренци. След изключително рисково шофиране и при опит да избяга на полицейските патрули, водачът е преминал с висока скорост през поставените заграждения и шипове, ударил е служебния автомобил, в който са били двамата полицаи, а след това се е ударил в крайпътно дърво. Той е задържан с полицейска заповед, а за случая е образувано досъдебно производство.

Същият водач вчера по време на международното състезание по колоездене в Разлог е създал опасност от инцидент, навлизайки в зоната на колоездачите и не се е подчинил на подадените от полицията сигнали да спре автомобила.

Предстои днес районната прокуратура в Кюстендил да внесе искане за постоянно задържане под стража на 41-годишния водач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Откритие
    Ами да, бил си е изрод по душа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари