Полицаи откриха трупове на деца в двора на баща им в САЩ

1
Мъжът работи като Дядо Коледа в местен супермаркет
Мъжът работи като Дядо Коледа в местен супермаркет

За изчезването на тийнейджърите съобщил съсед на семейството.

Американската полиция откри труповете на двама тийнейджъри, погребани в градината на техния баща, който работи като Дядо Коледа в местен супермаркет, предаде БГНЕС. Случаят е от град Савана, Джорджия.

49-годишният баща Елуин Крокър и двама други членове на семейството са арестувани и обвинени в "прикриване на смъртта" и в "жестокост към децата от първата степен", според изявление от офиса на местния шериф. 

Извършени са криминологични тестове на двете тела, за които се смята, че са 14-годишната Мария Крокър и брат ѝ - 16-годишният Елуин Крокър-младши. След идентифициране, определяне на начина и времето на смъртта могат да бъдат повдигнати допълнителни обвинения, заявяват от полицията.

Полицаи са посетили имота на Крокър на 20 декември, след като съсед съобщил, че Мария е изчезнала от седмици и изразил безпокойство за безопасността на момичето. Възрастните в къщата казали, че момичето е отишло да живее с майка си в Южна Каролина, но техните истории не съвпадали и полицията решила да претърси къщата. Така се стигнало до откриването на двете тела. 

Мери не е била виждана от октомври 2018 г., а нейният брат пък липсвал от ноември 2016 г., когато е бил на 14 години, сочи полицейска информация. Нито едно от децата официално не е обявявано за изчезнало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари