Бащата на убитата Анита: Зет ми пращаше клипчета как пие препарати

1
Димитър заплашваше, че ще се самоубие, ако дъщеря ми го напусне, разказа Васил
Димитър заплашваше, че ще се самоубие, ако дъщеря ми го напусне, разказа Васил Снимка: NOVA

"Децата видяха всичко", разказа мъжът, отишъл на местопрестъплението преди полицията

Бащата на убитата в Перник Анита Димитрова - Васил, отива в апартамента, в който е извършено тежкото деяние, преди полицията. Неговият зет му се обажда с думите, че "нещо лошо се е случило" в ранните часове на съботния ден. Бащата на жертвата разказа за случилото се във фаталната нощ, предава NOVA.

"Димитър ми се обади в 4:15 сутрина и ми каза, че е станало нещо много лошо. Отидохме и видяхме Анита цялата в кръв, лежи на пода. Децата видяха всичко. Той не ни пускаше да влезем в апартамента. Малката внучка имаше ключ", разказва Васил.

И допълва: "През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се контролира като пие. Съветвахме я да си остане при нас. Тя преди два месеца се върна пак при него. Заплашваше, че ще се самоубие, ако не се върне. Пращаше клипчета как пие препарати. За мен животът няма смисъл, но ще се боря за децата. Няма да ги оставя".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Дсеррррр4444
    Абе,няма ли кой да го довърши този изверг????Няма правосъдие в тази държава!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари