Полицаи отказаха 300 долара подкуп

3
Парите били подхвърлени от украинска гражданка в Бургас
Парите били подхвърлени от украинска гражданка в Бургас Снимка: БНТ

Парите били подхвърлени от украинска гражданка в Бургас

Бургаски полицаи отказаха подкуп от 300 долара. Парите били подхwърлени от украинска гражданка пред едно от районните управления в морския град. Инспектор Пламен Панков и инспектор Радостина Каръковаот 2-ро РПУ - Бургас са полицаите отказали подкупа.

"На 13 октомври във 2-ро РПУ Бургас е получен сигнал за извършена кражба на мобилен телефон от голям търговски обект. По разпореждане на дежурен оперативна група пристигнахме на местопроизшествието. Проведохме множество беседи със служители в търговския обект и от камерите за видеонаблюдение установихме извършителя на деянието. Това е 34-годишна украинска гражданка без документи за самоличност. Съпроводихме я до районното управление, за да изясним обстоятелствата около кражбата на телефона. При пристигане пред сградата на 2-ро районно, украинката подхвърли в служебния автомобил 3 банкноти с номинал от 100 щатски долара. За своите действия същата беше задържана и по случая беше започнато бързо досъдебно производство", обясни инспектор Радостина Каръкова, цитирана от БНТ.

"През 12-годишната ми служба в МВР съм имал и други подобни случаи и никога не ме е изкушавало това да взема тези пари. Смятам, че така е редно, всеки в системата на МВР би трябвало да постъпи по подобен начин", каза инспектор Пламен Панков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Така е
    Малко са $300. Повече ако са, не ги отказват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари