Нарушител на пътя, опитал да подкупи полицаи, си поиска парите обратно

0
В хода на последвалото дело шофьорът е пробвал да се измъкне с друга версия за случилото се
В хода на последвалото дело шофьорът е пробвал да се измъкне с друга версия за случилото се Снимка: МВР

В хода на последвалото дело шофьорът е пробвал да се измъкне с друга версия за случилото се

Водач, опитал да подкупи с 50 лева полицаи край Белозем, за да не му напишат акт, си поискал парите обратно, щом те отказали да ги вземат. Той се занимавал с превоз на плодове и зеленчуци и на 22 май т. г. пътувал по магистрала "Тракия" в посока Бургас. Бил спрян за проверка за разклона за Белозем, защото униформени забелязали, че говори по телефона без хендсфри. Докато подавал документите на колата, пъхнал в тях банкнота от 50 лв. и обяснил на проверяващите, че парите са за почерпка. Те отказали да ги вземат и той казал да му ги върнат, но те не се съгласили, пише вестник "24 часа".

В хода на последвалото дело той пробвал да се измъкне с друга версия - че винаги държи пари при документите си като шофьор и че не е очаквал намирането на банкнотата да се изтълкува по този начин. Казаното обаче не се потвърждава от показанията на полицаите и в крайна сметка водачът признал вината си. Наложеното от Окръжния съд в Пловдив наказание е 1 година условно и глоба от 500 лв.

За последните 11 години той има 18 фиша за нарушения по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари