Полицаи нахлуват в дискотека и се бият с охраната

0
Екшън в Слънчев бряг!
Екшън в Слънчев бряг!

В компанията им е забелязан и съмнителен играч от местния ъндърграунд

Екшън в сърцето на Слънчев бряг се е разигра през уикенда, научихме от Флагман. Трима полицаи, които според първоначална информация работят в РУП Созопол, са сътворили невиждано шоу в популярна дискотека.

В събота, малко след полунощ, те нахлули в увеселителното заведение в компанията на съмнителен играч от местния ъндърграунд. За последния има данни, че се занимава с проституция, а подозренията са, че ченгетата в извън работно време са му частна охрана.

Още с влизането си те започнаха да създават проблеми. Седяхме на една маса през тях и наблюдавахме цялото им поведение. Охраната на няколко пъти идваше да им прави забележки. След поредната такава те започнаха да ги бутат и ги блъскат. Един от тях замахна и здраво удари охранителя“, разказа за Флагман.бг свидетел на екшъна, пожелал анонимност.

След като са изведени навън вместо да се засрамят заради екшъна, който са сътворили полицаите са подали жалба в РУП Слънчев бряг.

Съмнителният елемент напуснал тяхната компания, а те от своя страна твърдели, че са отишли да се забавляват, но били нападнати. Според очевидци тримата мъже са се държали безкрайно неадекватно, но никой не и ме направил проверка за алкохол или наркотици.

По случая е образувана проверка, която трябва да изясни ситуация. Свалени са и записите от видеокамерите в дискотеката.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари