Масово сбиване между футболни фенове и полицаи в дискотека в Созопол

1
Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката
Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката Видео: NOVA

Има пострадали от двете страни

Масово сбиване с участието на футболни фенове в дискотека в Созопол. Мелето е заснето от охранителни камери в заведението. Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката. Футболните фенове се хвърлили към мъжете, които им направили забележка без да подозират, че те са цивилни полицаи. При сбиването има пострадали от двете страни, предаде NOVA

По случая тече проверка. От Районна прокуратура в Бургас уточниха, че вече е образувано досъдебно производство, но към този момент то е срещу неизвестен извършител и все още повдигнато обвинение няма.

И в петъчния следобед, дни след сбиването, криминалисти продължават с разпити на свидетели, тече и процедура по разпознаване на лица. По неофициална информация част от нападателите са вече известни, като двама от тях криминално проявени и с хулигански прояви от стадиони и столични протести.

Очаква се от Районна прокуратура в Бургас да излязат с информация веднага, след като случаят се изясни и бъде повдигнато обвинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Рицмо
    Шимпанзета. И как върви на излизане.... Дай ми ги един по един за по 10 мин всеки, с обещанието, че няма да бъда съден и проблема е решен. Анаболни скопци
  • 3
    1
    123
    и едните и другите са подивели селяндури които само насилие имат в кухите си тикви.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари