Полицаи хванаха 8 деца да трошат „Мега мол Русе“

2
Малолетните младежи са спипани да рушат интериора на бившия търговски център
Малолетните младежи са спипани да рушат интериора на бившия търговски център Снимка: Dunavmost / Архив

Малолетните младежи са спипани да рушат интериора на бившия търговски център

8 малолетни и непълнолетни младежи, са установени от полицията в сградата на бивш търговски център на улица "Независимост" в Русе да рушат вътрешния интериор.

Вандалската проява е станала на 18 септември около 19:30 часа. По случая е заведена преписка, като предстои материалите да бъдат предоставени на прокуратурата и на комисията за борба с противообществени прояви на подрастващите.

Размерът на причинените щети е в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    Русенец
    Наистина изненада, децата събирали се да пушат, чупят и снимат клипчета как рушат чужда собственост са ученици от МГ то, но родителите им се мъчат да ги прикрият!
  • 9
    7
    Гост
    Koгато имаше ТВУ, нямаше много такива неща.
  • 12
    6
    Полицай
    От тия 8 хулиганчета - 5 ученика от 12 клас на Математическата гимназия Баба Тонка в Русе ! Където директор е Наталия Кръстева - рибата се вмирисва откъм главата....
  • -9
    5
    фалирал бизнесмен
    Хапете си гъза сега като се мъчихте да правите мол в град по-малък от Търново.
  • 38
    4
    Красимир
    След като миналата година трошиха плочки, кошчета, хвършяха пиратки и боклуци по центъра, сега явно душата тази банда е решила да троши в бившия мол. Съмнявам се, че "мерките" срещу тях ще имат ефект. Обществено полезен труд би бил много по ползотворен и с положително въздействие върху тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари