Полицаи: Тез ко шъ ги прайм, шя ги *бем ли?

2
"Обещаха да няма глоби,само да е предупреждение, а пък ние да не се жалваме и да не пишем по вестниците за държането и езика на полицаите" - пише майката
"Обещаха да няма глоби,само да е предупреждение, а пък ние да не се жалваме и да не пишем по вестниците за държането и езика на полицаите" - пише майката Снимка: Topnovini.bg

На 21 май 2015 г. ви съобщихме за глобена от Съда жена, чието непълнолетно дете е задържано от полицията след вечерния час.

Друга майка от Русе бе провокирана от публикацията в Dunavmost.bg и се обърна към нашата редакция за да разкаже своя лична преживелица от същото естество. Наталия Цветкова поиска да сподели мнението си по темата, както и възмущението си от отношението на институциите и полицията в частност, с молба да дадем гласност на проблема.

Ето какво ни написа тя:

" Здравейте!

По повод тази статия, искам да ви разкажа още нещо, дано да Ви е от полза, а и на нас, като родители.

Детето ми също беше в тази група.

"Заловените" деца не са направили абсолютно нищо, никаква противообществена проява. Прибирали са се към домовете си всички заедно-да, след като са поизлъгали родителите си,че ще спят в приятел след рожден ден.

Децата са заловени като престъпници-то това е голямо престъпление за града,

полицаите са се държали не знам точната дума даже - "тез ко шъ ги  прайм, шя ги *бем ли" - на това какво да му кажа не зная.

При което бяхме викани да си ги приберем. На следващият ден с децата бяхме призовани в районното, където ни мъмриха и давахме обяснение. След време имахме призовки и всички се явихме на "съд" - така да се каже-с децата и ние родителите. Отново ни порицаваха, плашиха децата, заведоха ги на учет в детска педагогическа стая и ни казаха за глобите, но тъй като е за първи път на всички, всички деца са с добри успехи в у-ще, без противообществени прояви, без оплаквания за несправяне от родителите,

обещаха да няма глоби,само да е предупреждение, а пък ние да не се жалваме и да не пишем по вестниците за държането и езика на полицаите, щото сме благодарни дето са прибрали децата от улицата.

Това беше през 2013г. Сега е 2015 г. и някой е решил, че не можем вече де подаваме жалба щото сме съвестни и честни хорица, щото обещахме, затова може да ни гушнат по една заплатка от 300лв.

До кога тъпите и арогантни полицаи,които служат на престъпниците ще ни изнудват по законен начин???????? И хиляди други въпроси относно полицаите  напират в мен, но съм майка само, недостатъчно образована в словесни дуели, с неголяма заплата, затова оставям на вас да направите една хубава статия и да а популяризирате нашироко -

защото утре и вие може да се окажете изнудвани родители.

Ако е по-силите Ви, ако не Ви е страх-помогнете! "

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари