Полети на Bulgaria Air закъсняват и днес

0
Променена е полетната програма на компанията
Променена е полетната програма на компанията

Полети на националния превозвач Bulgaria Air закъсняват и през днешния ден, макар че ситуацията в момента изглeжда по-нормална в сравнение с предишните дни.

Справка в полетната информация на летищата в София, Варна и Бургас показва, че към момента има един анулиран полет - от Варна/Бургас, който е трябвало да бъде в София в 6.10 ч.

Полетът за Тел Авив, който е трябвало да излети в 00:40 часа е закъснял с час и половина. Полетът в обратната посока е пристигнал сутринта в София с 1 час закъснение. С 40 минути е закъснял полетът от Аликанте към София сутринта. Почти 2 часа закъснение има и при полета от Варна за Тел Авив, който е излетял в 12.55 вместо в 11 часа, пишe в.Сега.

От авиокомпанията заявиха, че закъсненията на полетите им през последните дни са причинени от различни фактори, концентрирани в един момент, което е довело до промяна на полетната им програма, предава БНТ.

Наложило се е авиопревозвачът да премаршутира част от пътниците си и да увеличи честотата на част от полетите си. Компанията обяснява, че постоянно е раздавала храна и вода на пътниците си, настанявала ги е в хотели.

Вчера имаше проблем и с полет на Ryanair от Мадрид. Самолетът, който е трябвало да пристигне в София около полунощ в петък срещу събота се забавя в испанската столица с три часа. Оказва се, че поради закъснението не може да кацне на летището и вместо това се приземява във Варна.

Според разкази на потърпевши пред медиите, хората са прекарали вчера над 5 часа на летището във Варна, без никаква информация от авиокомпанията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари