Показват извънземно в София

1
Извънземното е открито преди 2-3 години в Мексико и досега бе държано в тайна
Извънземното е открито преди 2-3 години в Мексико и досега бе държано в тайна

В петък в София започва тридневна международна специална научна сесия, посветена на извънземните цивилизации, съобщи пред в. "България днес" доц. д-р Лъчезар Филипов от Института по космически изследвания към БАН.

Поканени са лектори от Руската академия на науките, Института SETI - Калифорния и ДЖЕЙПАН - Френската космическа агенция.

Джейми Маусан от Мексико обещава, че в неделя ще покаже уникални заснети кадри на едно същество. То е открито преди 2-3 години в Мексико и досега бе държано в тайна. Става въпрос за малък мумифициран хуманоид. Мексиканците дори идват с цял екип и ще препредават цялата конференция за Латинска Америка.

Двама лектори ще са от Ирландия и Норвегия. В Норвегия имат много интересни резултати около загадъчни обекти.  Д-р Емон Ансбро от Ирландия  е шеф на Дъблинската обсерватория. Те са напреднали в осъществяването на ментални контакти с извънземни.

Българите ще говорят за деца индиго и извънземни артефакти. За първи път ще бъдат представени две български теории за образуването на житните кръгове, които досега си остават загадка. На обществеността трябва да стане ясно, че това не са фантасмагории и болни илюзии, а си е наука.

Доц. д-р Лъчезар Филипов ще представи два доклада. Единият е свързан с влиянието на евентуалните идвания на извънземни. Това са артефакти и неща, които са свързани с наблюдения на извънземни около вулкани, геокатастрофи, наводнения. Втората лекция, която е заключителна, е за т.нар. катастрофи на извънземни.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари