Показаха нов чат с починалата родилка

4
Много ме боли ме, а тя ми каза - разбрахме, млъкни вече, ще си загубиш матката
Много ме боли ме, а тя ми каза - разбрахме, млъкни вече, ще си загубиш матката Видео: bTV

Директорът на болницата заяви, че е започнала вътрешна проверка

Роднини показаха нови чатове от интензивното отделение в УМБАЛ "Канев" - Русе, където Ивелина е била настанена след раждането със секцио.

Аз вече събудих и викам – много ме боли, много ме боли, и тя вика – разбрахме, момиче, млъкни вече, ще си загубиш матката“, е написала починалата родилка, стана ясно от чат показан от сестра на съпруга Искрена Симеонова, предаде bTV.

Семейството и приятели на починалата дойдоха пред болницата УМБАЛ "Канев" в Русе - те твърдят, че персоналът не е обърнал внимание на оплакванията ѝ, че не се чувства добре, и че това е довело до фаталния изход. Медицинското заключение е белодробна емболия.

Все още не са ми дали документ от аутопсията. Казах, как така го решихте това нещо, след както нямам документ от аутопсията“, каза съпругът Мартин Симеонов.

Много хора са възмутени, покъртително е, гнусно е, насила този живот да бъде отнет и тези деца да растат без майка и това младо момче на 25 години да остане вдовец“, каза близката на починалата Елица Димитрова.

В момента върви вътрешна проверка по случая, очаква се експертна проверка от медицинския одит, на който ще бъде представена цялата документация. Ние нищо не искаме да прикриваме, близките държаха да бъде освободено тялото, ние държахме да има аутопсия“, каза Иван Иванов, директор на УМБАЛ "Канев" - Русе

Очаква се резултатите да излязат до 20 дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    БРАВО
    Кой назначи директор генерал...това е но има Господ!Съболезнования.Вярвам, че ще бъде съден.
  • 6
    5
    Да се закрие веднага
    Уморяващата МБАЛ Канев
  • -10
    4
    да
    Дунав прост сайта на педераста за сметка на това бая пари ще изкара от цялата работа, десет статии ще пусне, голям кликбейт.
  • 8
    3
    Аз
    Сега разбрахте ли, защо включват медиците в защитни разпоредби в такива закони уж заради нападки срещу тях от недоволни граждани? За да не се получи редът който започваше да се получава,а той е с масово недоволство срещу лекари и бой над техни грешки от които живота на някои е погубен. Защо липсват разпоредби в закона които ясно и бързо да установят,че мед.лице не си е свършило както трябва работата,а има такива допуснати неизяснени случаи поради пародия на вътрешен ред. Това е българската система, заради глупави управляващи.
  • 5
    2
    Русенец
    Welcome to KENEF CENTRE YOU WILL FUCKIG DIE!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари