Погребват отделно Ради и Илияна

0
Тя ще бъде положена в родния Кюстендил, а той - в село Свежен
Тя ще бъде положена в родния Кюстендил, а той - в село Свежен

Напълно разделени един от друг погребват 32-годишния Ради Енев и Илияна Митева, която той закла пред очите на 13-месечната им дъщеричка, а след това са самоуби.

Близките на момичето били категорични, че двамата нямат място един до друг на оня свят. Тя ще бъде положена в родния Кюстендил, а той - в село Свежен, където живеят родителите му Нели и Христо. Погребението на Енев е днес, съобщава "24 часа“..

Аутопсия е извършена и на двете тела, по които имало множество прободни рани в областта на шията. Припомняме, че Ради Енев и Илияна са младата двойка, които бяха открити мъртви в жилището им в блок на ул. "Димо Хаджидимов". Ножът, с който е извършена екзекуцията, е открит в дясната ръка на мъжа и е бил забит във врата му. 

Бебето на двойката било в апартамента, когато се е разиграла драмата, а именно неговият плач е въздействал като индикатор за проблем.  В момента то е настанено в семейството на брата на мъжа, негов чичо.

Окръжна прокуратура – Пловдив е започнала досъдебно производство за извършеното в Кючук Париж убийство на 29-годишна Илияна, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин, както и настъпилата впоследствие смърт на извършителя Ради Енев.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, включително огледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Разследването по случая продължава.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари