Погребаха Ралица с писма от приятелките й

0
Близо двеста души изпратиха Ралица в последния й път
Близо двеста души изпратиха Ралица в последния й път

17-годишната Ралица Иванова, която загина в събота заедно с приятеля си Боян Божков, бе погребана днес на Рогошко шосе в Пловдив.

В ковчега й най-добрите й приятелки оставиха послания за нея - това, което не са могли да й кажат, докато е била жива. 

Съучениците на Ралица от професионалната гимназия по туризъм са потресени от трагедията. Те не могат да повярват, че красивото момиче вече не е между тях, пише 24 часа

Бащата на Ралица - Евгени Иванов ридаеше неутешимо

 

Приятелите на загиналата единедесетокласничка са покрусени от мъка

"Толкова кротко дете. Идвала е десетки пъти вкъщи при дъщеря ми. Двете ходеха миналото лято заедно на море, мечтаеха си да идат пак", разказа бащата на най-добрата приятелка на Ралица.

Близо двеста души изпратиха Ралица в последния й път

Класът на Ралица от Професионалната гимназия по туризъм в Пловдив отрупа гроба й с цветя

Присъстващите на поклонението не спираха да коментират помежду си, че Боян е шофирал с висока скорост мерцедеса на баща си, подхлъзнал се е на заледен участък и това е било причината за смъртта на двамата влюбени. 

"Винаги караше бързо", твърдят приятелките на загиналата единадесетокласничка. По думите им Ралица се познавала с Боян от 5 месеца. Двамата били много влюбени, пишели си непрекъснато във фейсбук.

Родителите на Ралица и по-голямата й сестра Ирина, която е студентка в Пловдивския университет, ридаеха неудържимо. Бащата Евгени Иванов, бивш съдия- изпълнител, а сега адвокат, прегръщаше съученичките и приятелките на дъщеря си и плачеше заедно с тях. Майката на Ралица - Аделина, която също е правистка, е била в Германия, когато е станало нещастието.  

По тази причина погребението на Ралица било забавено, за да може тя да пристигне. На 14 февруари - в Деня на любовта, момичето е трябвало да навърши 18 години.

"Остана завинаги на 17" - написа семейството й на некролога. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари