Утре погребват Ралица

0
Три седмици преди рождения си ден, който е точно на 14 февруари, Ралица изгуби живота си
Три седмици преди рождения си ден, който е точно на 14 февруари, Ралица изгуби живота си

Близки и приятели ще изпратят 17-годишната Ралица Иванова във вторник.

Тя загуби живота си в тежката катастрофата на булевард "Найчо Цанов" в Пловдив в събота вечер. С нея загина и любимият й Боян, припомня TNS.bg.

Днес родини и приятели си взеха последно сбогом с момчето. Сред тях имаше десетки фенове на пловдивския футболен клуб Локомотив, чийто привърженик беше Боян.

Приятели и близки на ученичката напълниха профила й във Фейсбук с коментари и общи снимки.

„Обичаме те”, „Винаги ще бъдеш част от нас!”, „Завинаги в сърцата ни!”, ”Дано сте на по-добро място винаги заедно”,"Защо точно ти, Рали”, „Какво нещо е животът... Приятелчета, почивайте в мир!”, са само част от стотиците коментари в профила на момичето.

Траурната церемония ще се проведе утре в 12 часа на Рогошките гробища. 

Днес беше ден на траур в гимназията по Туризъм в Пловдив, където учеше Ралица. Съучениците й все още не могат да повярват на случилото се.

Припомняме, че чаровната гимназистка Ралица и 21-годишният Боян са влюбената двойка, която заедно си отиде. Двамата са били в мерцедеса, който се разби в огромен билборд на бул. "Найчо Цанов". Прeди това тежкият автомобил отнесе цяла автобусна спирка. По чудо там е нямало чакащи пътници.

Три седмици преди рождения си ден, който е точно на 14 февруари, Ралица изгуби живота си заедно с човека, когото обича. Боян е фен на футболния клуб „Локомотив” Пловдив. Приятелите го описват като добро момче и страстен запалянко на черно-белите.

Той е взел книжка от около година, а мерцедесът, с който са катастрофирали, е на баща му. С Ралица имали връзка от няколко месеца, били много влюбени един в друг. Статусът във фейсбук и на двамата е "сгоден". 

В часа на трагедията двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

TrafficNewS.bg отново изказва съболезнованията си на близките и приятелите на двамата младежи. Не отразихме погребението на Боян, няма да отразим и това на Ралица, тъй като не смятаме, че те носят важна информация и не желаем да засилваме болката на семействата. Призоваваме колегите от другите медии да направят същото. 

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари