Почина журналистът Красимир Крумов

1
Краси Крумов - големият журналист! Цветен човек! Съболезнования
Краси Крумов - големият журналист! Цветен човек! Съболезнования

Почина журналистът Красимир Крумов, съобщи във фейкбук журнаристът и бивш областен управител на Шумен Венцислав Венков.

"Беше от типа крив, но прав. Трудно е за вярване, че вече го няма. Свързват ни дълги години противоречиви отношения, но се надявам, че останахме приятели до края. Бог да прости! Съболезнования на Агата, Дорота и на родителите му", пише Венков в своя пост.

"Краси Крумов - големият журналист! Цветен човек! Съболезнования", пишат познати и непознати на журналиста.

"Краси бе стойностен човек, който определено ще ни липсва. Много неща съм научил от него и го ценя като личност и професионалист, който винаги е имал позиция и я е отстоявал. Светъл да е пътят му! Моите съболезновения!"

Едва 9 часа по-рано самият Крумов публикува пост, в който обяви, че смята да се кандидатира за независим общински съветник на 29 октомври.

Красимир Крумов е починал днес, следобед му е прилошало. Отишъл е в Спешна помощ. Издъхнал е там, малко преди 19:00 часа.

"А имаше още много места, които трябваше да посетим... и още много глупави шеги да чуя, ни най-малко смешни, но да се засмея... и още много снимки да ми направи, за които да му се скарам... още много съвети да ми даде и на много неща да ме научи...

Почивай в мир, тати!

Все още не мога да повярвам, но вярвам, че ти си и ще бъдеш сред нас. Вярвам, че някой ден ще чуя твоите шеги и ще науча и останалите уроци...

Надявам се всички да го запомните такъв - шегаджия и Човек с голямо сърце.

Обичам те завинаги.," написа дъщеря му Агата във фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари