Почина Иван Добрев - собственикът на хотел "Ана Палас"

17
Добрев купува хотела през 2001 година и го реновира изцяло
Добрев купува хотела през 2001 година и го реновира изцяло Снимка: Booking

На 69 години след тежко боледуване почина собственикът на хотел "Ана Палас" Иван Добрев

Името на известния русенски бизнесмен се свързва най-вече с емблематичния хотел "Ана Палас" - една от най-красивите сгради в неокласически стил в Русе, възстановена благодарение на него, съобщава в-к "Бряг". 

Хотелът отваря врати през 2003 г.

Поклонението е на 20 юни /понеделник/ от 12.00 часа в църквата "Света Троица" в Русе.

Поклон пред светлата му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    10
    Вайса
    Да почива в мир, Съболезнования на близките.... Иван Добрев ми беше първият началник и работодател...
  • 7
    9
    Утре
    До всички мераклии за бързо забогатяване: какво предпочитате: дълъг и спокоен живот или кратък и напрегнат с ангажименти към разни хора
  • 31
    8
    Юлиян
    Жалко за човека, съболезнования за семейството. Направи един прекрасен хотел и ресторант, наистина емблема за града ни. Светла му памет
  • 27
    7
    Журналя непотребни
    Прости, мързеливи, но с огромно самочувствие русенски журналя. Ана Палас е концесия за срок от 30 години, сключена преди около 20 години. Добрев не е собственик, въпреки колосалните ремонти. Тъпи журналя, че драскате и из ФБ, Добрев е СОБСТВЕНИК на комплекс "Космос". След договор с бившата корабостроителница укрепи общежитията им за да имат жилища бившите им работници. Спрете се идиоти неземни да дращите простотии. Ама то като знам кой е кореспондент за Русе на БНР какво да се очаква.
  • 18
    6
    Неутрален
    Познавам го дотолкова, като подизпълнител на някой от проектите му. Изключително обран, спокоен и почтен! Не ми е работа да ровя какви са били бизнесите му. По един от проектите му, бившата "Виенска сладкарница" /преди много години/, аз бях наясно, че е на сериозна загуба. Неудобно ми беше да му се обадя. Той ме потърси, плати ми договорената сума и точка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари