Почетоха паметта на Валя, убита на пешеходна пътека в Бургас

0

12 бели гълъба и 112 балона полетяха към небето

12 бели гълъба и 112 балона бяха пуснати в Бургас в памет на 12-годишната Валя Димитрова, която загина на пътя, блъсната от кола на пешеходна пътека. Инцидентът стана през 2011 година на ул. „Транспортна“, припомниха от Община Бургас.

На мястото на инцидента върху пътното платно бяха положени цветя. Сред хората, които отдадоха почит към паметта на Валя и загиналите в автомобилни катастрофи, бяха кметът Димитър Николов и директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

Кметът Николов призова и водачи, и пешеходци да бъдат отговорни участници в движението, за да няма други подобни трагични инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари