Победителят в "Евровизия" ще се подложи на тест за наркотици

0
Това съобщиха организаторите, коментирайки слуховете, че певецът Дамиано Давид може да е бил под въздействието на наркотици
Това съобщиха организаторите, коментирайки слуховете, че певецът Дамиано Давид може да е бил под въздействието на наркотици Снимка: БГНЕС

Вокалистът на рок бандата "Манескин", която спечели "Евровизия" 2021, ще премине доброволно тест за наличие на наркотици в организма

Това съобщиха организаторите на надпреварата, коментирайки слуховете, че певецът Дамиано Давид може да е бил под въздействието на наркотици, предаде БНТ.

„Знаем за слуховете около видеоклипа на италианските победители в конкурса за песен на Евровизия, заснет снощи в зелената стая (местата, където изпълнителите очакват обявяването на резултатите –бел. ред.)“, се казва в изявлението.

Групата решително опровергава обвиненията в употреба на наркотици, а посоченият певец ще се подложи на доброволен тест, когато се прибере у дома. Самата група поиска тест снощи, но "Евровизия" не успя да организира незабавно теста.”, се казва още в съобщението.

В заснето видео можете да се види как вокалистът се навежда към масата и веднага се отдръпва от нея. Какво точно има на масата обаче е невъзможно да се каже.

Групата, мениджърите и ръководителят на делегацията информираха организаторите, че в зелената стая няма наркотици. Според техните обяснения на масата е била счупена бутилка или стъкло, а изпълнителят се е опитала да издуха или да изчетка фрагментите.

От "Евровизия" потвърдиха, че след проверка в близост до масата е намерено счупено стъкло. "Ние внимателно проучваме кадрите и ще предоставим допълнителна информация, когато се появи", подчертаха организаторите на музикалния конкурс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари