По 12 сигнала работиха русенските пожарникари

0
Вчера пожари в сухи треви и храсти огнеборците са гасили два пъти в гр. Бяла; в гр. Борово; в землището на село Волово и в гр. Русе
Вчера пожари в сухи треви и храсти огнеборците са гасили два пъти в гр. Бяла; в гр. Борово; в землището на село Волово и в гр. Русе

12 сигнала са наложили намесата на екипите на РДПБЗН  през изтеклото денонощие.

В 11:05 часа служители от Първа и Втора РСПБЗН – Русе  са изпратени на адрес в гр.Русе, за съдействие на граждани, които са имали съмнения, че в жилището има пострадала жена. Извършена е проверка, но се е оказало, че в апартамента няма никой. По-късно се е изяснило, че жената е добре, но е извън града.

Вчера пожари в сухи треви и храсти огнеборците са гасили два пъти в гр. Бяла; в гр. Борово; в землището на село Волово и в гр. Русе.

Екипи на пожарната вчера са оказвали техническа помощ за отстраняване на паднало дърво в лесопарк „Липник“ , както и на паднало дърво до пазар „Сан Стефано” в Русе. В 23:05 часа са се отзовали на ул. Р.Даскалов в Русе за съдействие при пренасяне на тежка възрастна жена от дома й до линейка на Спешна помощ, а малко по-късно са помогнали за пренасяне на пострадалия мъж при катастрофата край разклона за с. Божичен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари