Плевнелиев е прав - "България се пържи в собствен сос", който той обилно наля

0
След напускането на президентството от Росен Плевнелив ако не друго, поне засега все още има вероятност за позитивни промени
След напускането на президентството от Росен Плевнелив ако не друго, поне засега все още има вероятност за позитивни промени Снимка: БГНЕС

"Плевнелиев е абсолютно прав - "България се пържи в собствен сос". Този сос, в който се пържи България, го "наля" обилно и той в качеството му на президент! След напускането на президентството от Росен Плевнелив ако не друго, поне засега все още има вероятност за позитивни промени. Не само на думи, но и на дела!"

Това написа в профила си във Фейсбук експертът по международна сигурност и анализатор Боян Чуков по повод интервюто на Плевнелиев пред Нова Телевизия.

"Слава Богу, че с напускането на Росен Плевнелиев приключи един от най-срамните и унизителни периоди в най-новата история на нашата страна! Всяко негово появяване в медиите не само ни кара да се чувстваме посрамени от собствения си избор, но ще ни кара всеки път да мислим повече, когато гласуваме на поредните избори", завършва Чуков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари