Пламена от "Биг Брадър" е със сериозни проблеми

0
Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварна болест
Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварна болест

Фолк певицата Пламена Петрова има сериозни здравословни проблеми.

Звездата от риалити формата „Мюзик айдъл” тежи критичните 35 килограма и едва поддържа жизнените си функции. Днес тя тежи 35 кг. и е на път да изчезне, пише столичен седмичник, цитиран от Novini.bg

Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварната болест анорексия и теглото й продължава да е критично ниско. Според запознати Пламена започнала да проявява първите симптоми на болестта след излизането си от къщата на „Биг Брадър Ол старс”. Тъй като не й вървяло в кариерата, решила, че вината се крие във външния й вид.

Започнала да се подлага на жестоки и болезнени диети. Първоначално карала само на плодове и зеленчуци, но после изключила и тях от менюто си. Стигнало се дотам, че да не слага и залък в устата си.

Заради нездравословното отслабване състоянието на кожата и някои от другите й органи рязко се влошило. Косата й започнала да пада, а ноктите й да се лющят. Пламена имала проблеми и със зъбите, които станали полупрозрачни и чупливи. Доскоро изпълнителката отказвала да признае, че има проблем, но под натиска на разтревожените си роднини склонила да отиде на лекар.

Близък приятел разкрива, че вече опитва да се храни, макар й в малки количества. Пламена се надява постепенно да възвърне предишното си тегло и отново да започне да ходи по участия.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари