Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат и преди петък

0
Кандидатът за премиер Пламен Николов смята, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък
Кандидатът за премиер Пламен Николов смята, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък

Кандидатът за премиер Пламен Николов смята, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък. Това той каза в кулоарите на парламента в отговор на въпрос на медиите.

Междувременно, ръководствата на парламентарните групи на "Демократична България"/ДБ/ и "Изправи се БГ! Ние идваме!"/ИБГНИ/ се срещнаха в Народното събрание.

След разговорите председателите на групите Христо Иванов и Мая Манолова бяха лаконични и заявиха, че са обсъждали ситуацията, която и двамата определиха като "много сложна".

Христо Иванов посочи, че е говорено и за декларацията, която ИТН прочетоха от парламентарната трибуна тази сутрин и поисканата от тях подкрепа за приоритети.

Преди това кандидат-премиерът подчерта, че партиите на протеста - ДБ, ИБГНИ, са предпочитани партньори. Но, добави той, разбира се, ние търсим подкрепа навсякъде.

По-добре да се обмисли по-дълго, отколкото да се отреже веднага, така Николов отговори дали се притеснява, че тези две формации все още не са дали отговор дали ще подкрепят предложения от "Има такъв народ" Министерски съвет.

По-рано Христо Иванов уточни, че на срещата с ИБГНИ не са се разбирали за нищо, ситуацията , по думите му е много сложна. Мая Манолова също беше кратка и подчерта, че няма новини от срещата с ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари