Върнаха Пламен Константинов като треньор на волейболните ни национали

0
Константинов бе избран за поста с голямо мнозинство
Константинов бе избран за поста с голямо мнозинство

Константинов бе избран за поста с голямо мнозинство 

Пламен Константинов е новият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България. Това реши с мнозинство Управителният съвет на българска федерация по волейбол (БФВ), който днес се събра в офиса на централата, за да гласува кой да наследи подалия оставка Николай Желязков, съобщава NOVA.

Пламен Константинов застава за втори път начело на националния ни отбор по волейбол. Предишния път той зае позицията през 2014 година Четири години по-късно тимът ни стана девети на Световното първенство. Изпълнява функциите до края на състезанието, когато изтича договорът му. Оценен е от Българската федерация по волейбол като най-добрият треньор на отбора.

"С много голямо мнозинство беше избран Пламен Константинов. Естествено нашата цел ще е дългосрочен договор. Ние като организация ще направим всичко възможно да подпомогнем треньора и треньорския щаб", заяви президентът на БФВ Любо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    лакй
    Назначението му е абсолютно погрешно! Сменят се този и подобни на всеки 6-8 години едни и същи българск имена, а между тях е някой чужденец и така оформят интервал от 6-8 години. Това е все едно във футбола да гледаме на вски 6-8 години Пламен Марков, Илиян Илиев, Хамрун 100илоф, Балаков и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари