Пламен Бобоков: Всички въпроси ще се решат, когато Бойко Борисов влезе в затвора

15
Очаквах Бойко Борисов и Иван Гешев да намерят място в списъка "Магнитски", коментира бизнесменът
Очаквах Бойко Борисов и Иван Гешев да намерят място в списъка "Магнитски", коментира бизнесменът Видео: NOVA

Очаквах Бойко Борисов и Иван Гешев да намерят място в списъка "Магнитски", коментира бизнесменът

Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка “Магнитски”, а наличието на Владислав Горанов в тях означава, че и самият той ще фигурира в следващ такъв. Това заяви в студиото на “На фокус с Лора Крумова” по NOVA бизнесменът Пламен Бобоков.

Очаквах доста по-заслужили деятели да намерят място там, като Бойко Борисов и Иван Гешев. Наличието на Горанов в тези списъци означава, че не е далече и времето, когато ще видим и Борисов в тях. Смятам, че той има участие в създаването на двата списъка “Магнитски”. Той е човек, който за да спаси себе си е готов да жертва всички. За него няма никаво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение само собственото му оцеляване”, каза Бобоков.

Според него обещанието на членове на ГЕРБ да подкрепят антикорупционно законодателство означава, че “Борисов ще жертва Гешев”.

Бобоков бе категоричен, че делата срещу него за имали за цел “да ни се затвори устата, защото не сме били от близкия кръг на Борисов”.

“В основата на всичко, което ни се случи, винаги е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е изпълнител. Пеевски се възползва от ситуацията, той е по бързите сделки”, коментира бизнесменът и допълни, че конфликт между президента Румен Радев и Бойко Борисов не съществува.

Тогава имаше конфликт между президента и Борисов. Съдейки по действията на Радев, изглежда, че вече са в близки отношения”, каза още той.

Липсата на справедливост отсъства в нашето общество. В основата на всичко това е мафиотизираната държава. Всички структури, изградени от Борисов, са с подкрепата на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в затвора. Това е много просто, елегантно и добро решение за нашето общество”, заяви още Бобоков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    аАе бобоков,
    може ли така?!? Да не дадеш възможност на Весо да ни оправи, ей на човекът е наясно!
  • 3
    6
    анонимен
    Бобоков ти най-вече си за затвора!!!
  • 2
    5
    Това говедо
    Няма ли кой да го гръмне в главата за по сигурно.
  • 7
    4
    Никола Стоянов
    Разбира се че липсва справедливост и то е заради съда много съдии защитават властимащите. Правят се на разсеяни и се крият зад служебното си положение твърдейки, че така преценили така решили заради своето убеждение уж
  • 6
    3
    Да, бе
    Този е обсебен от Боко, явно е прегрешил с жена му. Всъщност тя прегрешила, а рогоносецът се измъкна от обвиненията (нали затова беше целият зор да се закрие спецправосъдието) и хукна по студията
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари