Пламен Бобоков: Единствено членството ни в ЕС спира хунтата да ме ликвидира физически!

3
Пари, власт и задкулисие - каква е версията на бизнесмена
Пари, власт и задкулисие - каква е версията на бизнесмена Видео: NOVA

Главният прокурор е много нагъл лъжец! Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема, заяви бизнесменът

Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на бизнес. В “Срещу течението” ще ви срещнем с Пламен Бобоков. Той й брат му бяха арестувани за участие в “организирана престъпна група” - публично известното “дело за боклука”. После получи още обвинения - за търговия с влияние и притежание на антики.

Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема. Главният прокурор е много нагъл лъжец”.

Това каза за NOVA бизнесменът Пламен Бобоков. Той обясни, че срещу него и брат му Атанас Бобоков няма образувано дело за незаконен внос на отпадъци.

По думите му лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Делян Пеевски всяка сутрин в 6 часа обсъждали случващото се в страната.

В момента, в който се разбере кой е правил снимките на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в затвора, защото те са правени в различни дни”, смята бизнесменът.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които сега са в управлението на България, но каза, че те няма да останат дълго на власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ха ха ха
    Когато им дадоха червените куфарчета с пари и ги назначиха за милионери не плакаха, сега на репресирани се правят. Че и нагли на всичкото отгоре.
  • 12
    2
    аааа
    все честни бизнесмени милионери
  • 16
    1
    Критикаря
    Що не си пиеш хапчетата, до вчера яде и пи с тях, сега ги плюеш. Всички сте за затвора...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари