Пияна и надрусана жена катастрофира във Врачанско

0
Жената била в напреднала бременност
Жената била в напреднала бременност Снимка: Архив

Жената била в напреднала бременност

Пияна, без книжка и надрусана шофьорка катастрофира във Врачанско, съобщиха от полицията. Пътният инцидент е станал снощи в село Върбица.

Автомобил, управляван от жена в напреднала бременност, катастрофирал, като излязъл извън пътното платно. Жената се отървала само с уплахата и незначителни охлузвания.

От полицията уточняват, че тя е 36-годишна жителка на селото и е неправоспособна. Униформените изпробвали жената за употреба на алкохол, при което дрегера отчел 1.36 промила.

Проверката с техническо средство показала положителен резултат и за наркотични вещества - бензодиезапин и амфетамин.

Образувано е бързо полицейско производство срещу злополучната водачка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    88
    Смятай, какво ще роди!
  • 0
    2
    Не е виновна жената
    Виновен е светът около нея и мъжете които подкрепят и разпространяват тези боклуци сред нас,а най са виновни тези където търпят и си правят оглушки.В България мъжете станаха чревоугодници,страхливци,гащници,слуги и родоотстъпници.Продадоха си земите от бащите за да си наместят пръдливите задници в стари таралясници.Неблагодарници и богоборци.Тежко и горко на Българският род и държава.
  • 3
    1
    ............
    Пияна,надрусана и бременна!!!!!Абе ,,тази е за лудницата!!!!!!Грешка на природата!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари