Пиян шофьор удари полицейски автомобил

0
Това се е случило след гонка при опит да избегне проверка
Това се е случило след гонка при опит да избегне проверка

Пиян шофьор, рецидивист на пътя, удари полицейски автомобил.

Това се е случило след гонка при опит да избегне проверка. Оказва се, че 42-годишният мъж е управлявал колата си със свалени номера, след като преди време го хванали с над 2 промила алкохол в кръвта.

По време на обход полицаите видели автомобил без номера да криволичи по улиците. При подадения от униформените сигнал опитал да се отклони и ударил полицейската кола няколко пъти.

42-годишният мъж успял по страничните улици да стигне до дома си и вкарал колата в своя гараж. Таме заловен от полицията. Задържаният Петър Владев живее с майка си и баща си. В Полски Сеновец мъжът е познат като добър човек, но бил съкратен от работа и оттогава имал проблем с алкохола.

Мъжът има в досието си присъда за каране на автомобил в нетрезво състояние. Преди половин година той отново е хванат пиян. Този път с над 2,5 промила алкохол - при това в момент, в който все още има условна присъда. Именно тогава от КАТ свалили номерата на колата му. Това обаче явно не го е спряло да шофира. Сега е в ареста за 24 часа.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари