Полицай застреля 13-годишен тийнейджър в САЩ

0
Момчето карало автомобил и го блъснал в патрулна кола
Момчето карало автомобил и го блъснал в патрулна кола

Момчето карало автомобил и го блъснал в патрулна кола

Полицай в Сан Антонио застреля 13-годишен тийнейджър, който вчера карал автомобил, който вероятно е бил откраднат, и го блъснал в патрулна кола, съобщиха полицейски представители, цитирани от Асошиейтед прес.

В изявление на полицията се казва, че служителите са се отзовали на сигнал за множество изстрели около 1:30 часа, при което са се натъкнали на автомобил, за който било съобщено, че е откраднат. Те са опитали да го спрат. Вместо да спре шофьорът на автомобила засилил колата към патрулката и се блъснал в нея, се посочва в изявлението.

Полицейски служител е прострелял младия шофьор, който по-късно починал в болница. Други двама непълнолетни, които са били в автомобила, не са пострадали, съобщи полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Един луд
    100% е пак някоя чернилка и сега събратята му ще откачат пак, ама така е в Америка полицията има права, за съжаление нашата няма, ако имаше щеше да е малко по-добре, защото бая боклуци вече щяха да са 2м под земята
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари