Пиян шофьор удари кола в насрещното движение и обвини детето си

1
Добре, че поне детето не е било с алкохол, коментира Диана Русинова
Добре, че поне детето не е било с алкохол, коментира Диана Русинова Снимка: Фейсбук

Случаят е от село Тодорово

Пиян мъж без книжка удари челно с джипа си кола в насрещното в плевенското село Тодорово. За това научаваме от Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики е споделила, която е споделила в социална а мрежа публикация на Бисер Петров.

Петров разказва, че на 25 август около 19:00 часа в населено място с. Тодорово, обл. Плевен, автомобил БМВ Х5, се движи по пътното платно с несъобразена скорост. “При ляв завой се удря в мантинелата и навлиза в насрещното платно и удря лек автомобил Смарт, след което шофьорът слиза и се разменя с пасажера до него. Преместват автомобила от местопроизшествието. Беше подаден сигнал на 112. При пристигането на КАТ и изясняване на обстоятелствата, се установява, че шофьорът управлявал лекият автомобил БМВ Х5, е неправоспособен”, добавя Петров.

“Водачът на БМВ-то очевидно подкрепя максимата, че “книжката не кара колата”. Точно заради такива случаи трябва да им се отнема колата. Добре, че поне детето не е било с алкохол, коментира пък Русинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари