Пиян шофьор на ТИР е в ареста - карал по джанта на АМ "Тракия"

0
Тест с дрегер установил над 1,2 промила алкохол в издишания въздух.
Тест с дрегер установил над 1,2 промила алкохол в издишания въздух. Снимка: МВР

Полицаи са спрели рано тази сутрин водач на тежкотоварен автомобил по магистрала "Тракия", който се движел само по джанти.

Малко след 4.00 часа тази сутрин, на магистрала "Тракия" преди Нова Загора, екип на "Пътна полиция" от ОДМВР-Шумен забелязал разхвърляни по пътното платно парчета от автомобилна гума. Двамата полицейски служители настигнали тежкотоварен автомобил, с турска регистрация, който криволичел и създавал реални предпоставки за произшествие, предаде БНТ

Междувременно станало ясно, че гумата по пътното платно е от камиона и шофьорът карал по джанта. Униформените веднага предприели действия за спирането му и още при поискване на документите станало ясно, че мъжът управлявал под въздействието на алкохол. Тест с дрегер установил над 1,2 промила алкохол в издишания въздух.

Пристигналият на място екип от Нова Загора е извършил оглед, при който станало ясно, че регистрационният номер на товарния автомобил е облепен с изолирбанд.

Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, работата по документирането на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари