Пиян шофьор заспа на пътя в Червена вода

3
38-годишният мъж е заспал в колата си по средата на пътя
38-годишният мъж е заспал в колата си по средата на пътя

38-годишният мъж е заспал в колата си по средата на пътя

На 26 май в 01:52 ч. в село Червена вода, в района на бензиностанция по пътя II-23 /Кубрат-Русе/, екип на пътна полиция е установил да престоява по средата на платното за движение лек автомобил с марка „Ауди“ с русенска регистрация, с работещ двигател, а в него на шофьорското място е намерен да спи мъж. Полицейските служители са го събудили и са му извършили проверка, при която е изяснено, че той е 38-годишен мъж от селото.

При последвала проба с техническо средство за употреба на алкохол, уредът е отчел концентрация над 1.2 промила. Мъжът е задържан и конвоиран до болница „Канев“ в Русе, където е дал кръв за изследване. Химическата експертиза на кръвната му проба е показала концентрацията на алкохол от 1,98 на хиляда. По случая е започнато бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Заещитна теза
    Получих адска крампа в крака. Спрях за не съм опасен за околните. Нямах банан за калий и магнезий, но имах половинка ракия. Изпих я за да облекча болката. Заспал съм от облекчението. А ПП-Кат Русе могат само да ми духат банана.
  • 8
    3
    Този
    Че може да е пил след като е спрял да управлява колата и си легнал да спи . Всички тиражий пият и спят в колите.
  • 14
    2
    Червеноводчанин
    Те у туй село всички са главочи, пият алкохол и карат.
  • 12
    1
    Ч. Вода
    Стоян ли е това ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари