Пиян крадец преби жена и заспа в леглото й

0
Пиян селянин преби жена, защото не му дала цигари
Пиян селянин преби жена, защото не му дала цигари Снимка: bulgaria24.tv

Напил се до безпаметност мъж нападна за пари посред нощ жена в монтанско село Долно Церовене, преби я насред двора й и после кротко заспа в нейната спалня.

На другият ден апашът бе арестуван, съобщиха от полицията в Монтана, цитирани от BulNews.

Поредния грозен инцидент от битовата престъпност по селата се разигра в петък срещу събота. 39-годишният Георги П. пил при приятели, но цигарите му свършили и тръгнал по тъмно да търси папироси из близките къщи. Гуляйджията влязъл да иска цигари при 47 годишната Л. Х., но жената нямала и това разярило пияния. Той извел стопанката на двора и започнал да я бие и да иска пари.

От страх и ужас жената дори не могла да каже къде са последните й 6.40 лв. Уморен от боя и алкохола, Георги П. влязъл в дома на жертвата и заспал в леглото й. Притеклите се на виковете на жената селяни изхвърлили навън пияния апаш. А на сутринта кметът съобщил в полицията и пристигналите униформени задържали обирджията.

„Георги П. е безработен, имал е и друг път работа с МВР, но все заради пиянства и побои. Не е крадец. Нападнал е жената заради лошото си пиянство и сега ще си носи последиците!”, заявиха криминалсти.

По случая е заведено досъдебно производство.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари