Забавеното асфалтиране на алея в квартал "Средна кула"

5
Въпросите към кмета на Русе са зададени от жител на квартал "Средна кула"
Въпросите към кмета на Русе са зададени от жител на квартал "Средна кула"

Кога ще бъде асфалтирана тази алея? Това ще стане ли преди местните избори?!​

На 17 ноември 2022 г., на заседание на Общински съвет - Русе, Тодор Савов - жител на квартал "Средна кула", направи питане на тема: "Забавеното асфалтиране на алея в квартал "Средна кула":

"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Правя изказване относно забавеното асфалтиране на алея в кв. Средна кула.

По проекта за водния цикъл, по който е възложител фирма „ВиК - Русе“, изпълняващата го фирма разкопа алеята свързваща автобусната спирка на главния път до „Русановия мост“ над р. Русенски лом и голяма част от кв. Средна кула, започваща от ул. „Гергана“. Това е най-пряката пешеходна връзка на пътуващите жители от тази част на квартала към градския транспорт и от там за гр. Русе или гробищния парк и с. Басарбово.

Строително-монтажните работи приключиха преди повече от три месеца, но и към днешна дата алеята стои неасфалтирана. Тя не е, нито с голяма дължина, нито с голяма ширина. По този повод и във връзка с нуждата от спешно асфалтиране на тази алея възмутени жители на кв. Средна кула направиха подписка с такова искане, подписана от над 100 пълнолетни души от местната общност, имащи право на глас.

Искам да задам на кмета Пенчо Милков следните въпроси:

- Кога ще бъде асфалтирана тази алея? Това ще стане ли преди местните избори?!

- ​Жителите на тази част на кв. Средна Кула ще газят ли тази зима калта от неасфалтираната алея, предвид започващите лоши метеорологични условия?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    4
    аз
    ние от години нямаме кмет, има там един манекен пародия на кмет който се упражнява но е много далеч от истината
  • 15
    3
    Русенец
    Ако питането не е у фейса, нема смисъл а се хабите.
  • 10
    2
    Незнаещ
    Този на снимката ли е кмета на Русе? Болнав и умислен изглежда човечето.
  • 9
    1
    the master of the selfie
    Кмета е само за похвали и пъчене във фейса, не го занимавайте с разни незначителни неща! Несвързани с дейноста на онлайн кметъла на Русе. Пък и как не запомнихте, общината не е страна в тия неща.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари