Пиехме си кафето, когато тази жена простреля Вени. Добре, че не нарани бебето!

1
Бясна пловдивчанка гръмна жена заради кавга за куче
Бясна пловдивчанка гръмна жена заради кавга за куче Снимка: Марица

Служителка на охранителна фирма простреля комшийка заради кавга за пинчер.

Инцидентът стана вчера сутринта пред комплекс "Оазис 3" в Кючука. 22-годишната Вени разхождала кучето си и заради него се скарала с 38-годишна жена от съседния блок, която била с дете. Двете си разменили остри реплики и се разделили. Малко след това Вени седнала да пие кафе пред магазинче до комплекса заедно с приятелка с бебе, пише "Марица".

В същото време другата от разправията, която според съседи работи в охранителна фирма, притичала до апартамента си и взела пушкало тип "Оса", заредено с газов патрон и сигнална ракета.

"Пиехме си кафето, когато тази жена пристигна с детето си, нападна Вени в гръб и я простреля в рамото с нещо огнено. Добре, че не нарани бебето", разказа пред "Марица" продавач, станал очевидец на инцидента.

На място веднага пристигнали три патрулки и линейка. Пострадалата била откарана в болница за оказване на медицинска помощ. Нападателката пък бе задържана в Първо районно.  

Според запознати тя е стреляла с нашумелия преди двайсетина години ключодържател "Оса" на пазарджишкия изобретател Виктор Стаев. Оръжието е забранено за употреба в САЩ, а у нас подлежи на регистрация.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари