ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ в Русе отбеляза патронния си празник

2
В училището се обучават над 500 ученици от 8 до 12 клас в общо 20 паралелки
В училището се обучават над 500 ученици от 8 до 12 клас в общо 20 паралелки Снимка: Областна администрация - Русе

В училището се обучават над 500 ученици от 8 до 12 клас в общо 20 паралелки

Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ в Русе отбеляза патронния си празник с богата културна програма.

В училището се обучават над 500 ученици от 8 до 12 клас в общо 20 паралелки. Те са с професионална насоченост в сферите на хотелиерството, ресторантьорството, кетъринга, екскурзоводството, туристическата анимация, сладкарството и готварството.

Като на празник, имаше освен приветствия, и награди. Сред отличените бяха Преслава Петрова от 12б клас с ръководител Радостина Христова за завоювано второ място от Националното състезание по професии в категория „Най-добър млад хотелиер“ и Марияна Събева от 12а клас с ръководител Нела Стоянова за трето място в Международно кулинарно състезание за деца „Като шеф готвачите“. Колкото до общообразователната подготовка, то отличия бяха връчени на Алекс Димитрова от 11б клас с ръководител Биляна Николова за завоювано трето място за есе в Национален конкурс „Съвременни български будители“; Ивета Георгиева от 11б клас също за есе в Национален конкурс „Никулден“, както и целия 11б клас с ръководители Радостина Симеонова и Валентина Игнатова за спечелено второ място в Националния конкурс „Посланици на здравето“. Десетокласничката Симона Дончева също бе наградена за класирането ѝ на второ и трето място в Международен турнир по джудо. Програмата включваше както множество народни, така и модерни песни и танци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари