Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа

3
Щетите са само материални, слава Богу, написа за нейните фенове Николай Стефанов във фейсбук страницата на певицата
Щетите са само материални, слава Богу, написа за нейните фенове Николай Стефанов във фейсбук страницата на певицата Снимка: Facebook

Щетите са само материални, слава Богу, написа за нейните фенове Николай Стефанов във фейсбук страницата на певицата

"Благодарим на всички, които пишат постоянно и се интересуват как е Лили след катастрофата! Бихме искали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала само с уплаха. Щетите са само материални, слава Богу!

Лили претърпя инцидент тази сутрин, на път за предаването "Преди обед", където трябваше да гостува с Марко Маркович, за да представи новата си песен "Молитва за любов". Автомобилът на певицата се хлъзга, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За щастие каращи след нея шофьори спират, за да помогнат.

Към момента всички планирани гостувания на Лилия в медиите близките ден-два се отменят."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари