Пети ден няма следа от Давид

0
Има редица заболявания, бавноподвижен е, разкри сестрата на изчезналия мъж
Има редица заболявания, бавноподвижен е, разкри сестрата на изчезналия мъж Видео: NOVA

Какво се знае за него и къде е бил забелязан за последно

Мъж от село Дагоново, община Белица изчезна и вече пети ден няма следа от него. От Планинската спасителна служба се включиха в издирвателната акция, но все още тя остава без резултат. За Давид Бузгьов се знае, че е цирков артист, който се е прибрал у нас след дълъг престой в чужбина. Той е на 54 години.

Вайде Мисанкова е сестра на изчезналия мъж. В ефира на NOVA тя обясни, че следите на брат ѝ се губят от 10-и май около 14:00 часа. „Изчезна в посока към гората и нямаме никаква следа. Телефонът му е изключен”, обясни тя.

Давид е бил облечен със сив анцуг, сини маратонки и кожено яке.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари