Петър Волгин: Повечето от нас се вълнуват за доходите и за здравето си, а не за Еврозоната

6
Всички социологически проучвания показват, че членството в Еврозоната много слабо вълнува повечето българи
Всички социологически проучвания показват, че членството в Еврозоната много слабо вълнува повечето българи Снимка: Петър Волгин / Facebook

Всички социологически проучвания показват, че членството в Еврозоната много слабо вълнува повечето българи

Ротационният премиер казал, че най-важната задача на ръководеното от него правителство била "по-пълната евроатлантическа интеграция на България", включително и бързото влизане в Еврозоната. Това е поредното доказателство за тоталното разминаване на интересите на нормалните хора с тези на управляващите политици. Всички социологически проучвания показват, че както "евроатлантическата интеграция", така и членството в Еврозоната много, ама наистина много слабо вълнуват повечето българи. Повечето от нас се вълнуват за доходите си, за здравето - своето и на близките, за образованието на децата.

Работата е там, че такива като ротационния премиер нямат подобни проблеми. С доходите им всичко е ок, което автоматично означава, че имат достъп до най-добрите медицински грижи, както и възможност да осигурят най-доброто образование на децата си.

Ето защо ги вълнува толкова много "по-бързото влизане в Еврозоната" и "по-пълната евроатлантическа интеграция". Брюкселската "адженда" изобщо не е интересна на нормалните българи. Те си имат достатъчно сериозни проблеми, за които да се тревожат. А "евроатлантизъмЪт" е за случайниците във властта и за драпащите към нея натегачи.

Петър Волгин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Русенец
    А аз се интересувам от всичко, вкл. приветствам идеята за еврозоната и шенген. Не искам да сме втора ръка хора. А благодарение на Евро зоната гърците се оправих и излязоха от кризата
  • 1
    1
    дядо ти
    Браво, това трябва да се чува и пише постоянно, и да се надяваме някой от управляващите да чуе най после
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари