Петър Низамов със скандално видео на бежанците в София

8
Ловецът на бежанци се закани да покаже и случай на убийство и изнасилване
Ловецът на бежанци се закани да покаже и случай на убийство и изнасилване Видео: Петър Низамов

Мигранти са започнали насилствено да изкупуват имоти в района на "Мария Луиза", известен напоследък и като "Малкия Бейрут".

Това твърди Петър Низамов - Перата на профила си във Фейсбук. Той е публикувал там и видео, заснето от жена, която твърди, че е била изнудвана от бежанци да си плаща такса "спокойствие", за да остане в офиса си, намиращ се на метри от Халите.

"Господин "премиер" Борисов ,
С мен се свърза жена,чиято самоличност за момента ще запазя в анонимност и която ми предостави този видео-материал. Тя се обърна към мен като към последна инстанция. От полицията я отпратили и дори един път и направили капан като си тръгвала от районното да подава жалба за пореден грабеж, извършен от мигранти, отпред я е чакал предполагаемия поръчител и я заплашвал.

Оплаква се, че същия и изпраща различни мигранти с бележки, с послания за нея, в които я изнудва за пари всеки ден с цел да я накарат да затвори офиса си на ул. "Мария Луиза", защото била българка.
Според данните, той е "връзката" между мигрантите и един конкретен шеф на Районно в София, за който също ще научите по-късно подробно, като организираната група издава официални документи за пребиваване без основание срещу заплащане.

В случая под прицел е тази жена, която работи на тази улица от това лице от сирийски произход, за което по-късно ще изложа пълните му данни със снимка и записи на негови разговори, което иска да я ИЗГОНИ БУКВАЛНО от "тяхната улица" .
Женичката работи в Супер Центъра на гр. София - столицата на нашата мила Родина, на ул."Мария Луиза", на около 100 м от Министерския съвет и от кабинета на нашия роден до ненавист премиер Бойко Борисов.

Според пострадалата жена, т.н. "бежанци", които са окупирали тази част на София, наричана с грозното и зловещо прозвище "Малкия Бейрут" ,
СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В РАЙОНА , ЗАЩОТО СА РЕШИЛИ ДА ИЗКУПЯТ ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ И С "МУТРЕНСКИ" ПОХВАТИ ПРИНУЖДАВАТ ХОРАТА ОТ РАЙОНА ДА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ СОБСТВЕНОСТТА СИ НА БЕЗЦЕНИЦА ПОД ЗАПЛАХИ.

Това не е всичко, ще ви покажем и един случай на убийство на българин, на изнасилване на баба, на посегателства над жени.
Не гледайте телевизия, там не ви показват нищо.

За целта наема мигранти, които я чакат и седят пред офиса и, после случайно, когато си тръгва някой или я удря или я ограбва. Имало е три последователни такива случая според жената.

Ние от Цивилните отряди за защита на жените и вярата няма да оставим нещата така.
Г-н Бойко Борисов, кой залъгвате , че искате да спрете мигрантския наплив, след като данните сочат, че именно Вие сте отгоре на тази корупционна практика.

В следващите клипове ще видите дали въобще ще дойде полиция след повикването на пострадалата жена.
ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари