Полицаи: Трафикантите на мигранти не се спират пред нищо

0
Станали са много нагли, никакви разпореждания не се спазват, казват още за каналджиите полицаите
Станали са много нагли, никакви разпореждания не се спазват, казват още за каналджиите полицаите

Станали са много нагли, никакви разпореждания не се спазват, казват още за каналджиите полицаите

След серията гонки между каналджии и полицаи репортер проследява маршрута на нелегалните мигранти през страната ни.

Репортер на bTV беше близо до границата със Сърбия, за да покаже как се справят с мигрантския поток в Годеч.

Преди два дни бус, превозващ нелегални мигранти, се удари с бус на специализираната полиция. При инцидента пострада униформен служител

Вчера пък край Драгоман бяха хванати 10 нелегални мигранти, превозвани от полски граждани. В София бе намерена група от 13 нелегални мигранти, оставени от своите трафиканти.

Полицаите, които всеки ден са на терен и преследват трафикантите на бежанци са с опит над 10 години в системата на МВР. От съображения за сигурност не се показва тяхната самоличност.

„Всеки ден има гонки с автомобили, които превозват бежанци. Станали са много нагли, никакви разпореждания не се спазват, пред нищо не се спират и са готови на всичко, за да си осъществят целта. А ние плащаме с животите си“, разказаха полицаите.

„Караме по тях. Винаги се стига до инцидент и се молим да не се стига до жертви. Те правят всичко на всяка цена. Най-фрапиращият случай, за който знам, е през 8 областни дирекции. Спират ги чак в София, казаха още органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари