Петър Кънчев: Радев си изпусна нервите. Очаквайте още от същото зло!

0
Президентът прекрачи конституционните си правомощия поради лабави нерви, написа Петър Кънчев от ”Правосъдие за всеки”
Президентът прекрачи конституционните си правомощия поради лабави нерви, написа Петър Кънчев от ”Правосъдие за всеки” Снимка: Фейсбук

Президентът прекрачи конституционните си правомощия поради лабави нерви, написа Петър Кънчев от ”Правосъдие за всеки”

Радев си изпусна нервите. Прекрачи една граница, която досега усърдно се пазеше да не пресече.

Дори по времето на Борисов, вдигнатия юмрук с "мутри вън" не го направи. Има редица конституционни правомощия, които пропусна да използва като внасянето на конституционен проект и неиздаването на указ за назначаване на Гешев и Чолаков.

Днес обаче прекрачи конституционните си правомощия поради лабави нерви, че могат да сменят шефовете на службите, които той лично постави в услуга на Митрофанова.

Оттук насетне очакваме още по-сериозни прекрачвания и истинска международна изолация на страната ни. Очаквайте още от същото зло.

Петър Кънчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    опаа
    още един пп-дбец на амбразурата! абе къде е кико?!?
  • 7
    2
    фена на Путин
    Лабави нерви, от летец, изпъван от 10-12 пъти над силата на земното притегляне..... абе сащ с какво ви упояват ? Съвсем се загубихте в слабоумните си коментари. Радев е хладнокръвен, като бирмански питон. Дилетантите от американският инженеринг за "демократична политика" не могат да му мигнат на репутацията.
  • 7
    1
    dgd
    Чудех се кога ще тръгне damage control-а от американското посолство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари