Делян Пеевски: Президентът да си прочете правомощията и да се придържа към тях!

0
С интерес наблюдавам нервното поведение на Румен Радев, заяви депутатът от ДПС
С интерес наблюдавам нервното поведение на Румен Радев, заяви депутатът от ДПС Снимка: ДПС

С интерес наблюдавам нервното поведение на Румен Радев, заяви депутатът от ДПС

С интерес наблюдавам нервното поведение на президента Радев, който за втори път в продължение на няколко дни се опитва да обърка евроатлантическата посока на България, като поставя под съмнение легитимността на Народното събрание. Добре би било Президентът отново да си прочете правомощията и да се придържа към тях.

Това заяви Делян Пеевски, съобщиха от пресцентъра на партията.

Неслучайно Конституцията е предвидила точно това разделение на властите и институциите, като защита на независимостта на парламента и държавността от подобно въздействие.

Нещата, всъщност, са прости - на Президента не му харесва, че България повече няма да тъне в безвремието на неговите служебни правителства, довели до геополитически колебания и икономическа и социална нестабилност.

С промените в Конституцията, за които народните представители показаха политическа воля и съгласие, този срамен епизод от политическата ни история приключва и никога няма да може да се повтори.

Необходимостта за съществуването на този парламент и това правителство е продиктувана точно от отговорността България да стои стабилно на евроатлантическия си път и това е гаранцията, че никога няма да потегли на Изток, към Москва.

България днес има нужда от политическа стабилност, с ясна евроатлантическа принадлежност и управление, в полза на хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Иванов
    Това е поредният паразит, който живее от гърба на всички хора. Все по-често се виждат неговите изяви, но не мога да разбера жива ли е нашата прокуратура? Всъщност това що е мъртво, няма как да го съживиш!
  • 5
    2
    Steve
    Тази дебела,мазна мутра,защо не се скрие,противно прасе,дебил
  • 7
    1
    Самарин
    Накъде ще тръгне и върви България,е право единствено и само на българския народ.Много калпаци днес се подвизават в НС,скрили се зад имунитета си,защото иначе трябва да са там,където няма лабово.Когато чета пасквили по адрес на президента Р.Радев,слагам авторите на ел. везна и виждам,че тя не ги хваща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари