Перата стяга мащабен протест в Сливен

0
Важното е да извършим промяна на системата, а не подмяна на едни партии с други, заяви Низамов
Важното е да извършим промяна на системата, а не подмяна на едни партии с други, заяви Низамов

Петър Константинов Низамов от Бургас, известен още като Перата, е уведомил Община Сливен за протест и шествие на 25 ноември – неделя в Сливен.

Това съобщават пред Sliveninfo два независими един от друг източника от Община Сливен и полицията в града под Сините камъни. Уведомлението е получено в кметството, а оттам е препратено в полицията, както е по закон. То е подписано от Петър Константинов Низамов.

Според уведомлението събирането в неделя ще започне от 11 часа на Дамарския мост, а протестът ще продължи до 18 часа.

Очаква се в проявата да участват максимум 2000 души. Този път протестът в Сливен ще има сцена, озвучаване, факли, високоговорители и други.

Предните два неделни протеста в града минаха само като шествие на автомобили.

Българският народ прави протестите, няма значение кой е пуснал уведомлението, това е най-дребният въпрос. По-важното е да извършим промяна на системата, а не подмяна на едни партии с други. Затова и ние няма да допускаме политически лица на протестите. Аз съм в цялата страна. Ние сме с народа“, заяви пред Sliveninfo Петър Низамов, който отказа да отговори на въпроса дали той е подал уведомлението за неделния протест в Сливен.

Оказа се, че Низамов не познава музикантката Валя Василева, която бе основен организатор на двата досегашни неделни протеста и на вечерните протести в града.

Нищо не ми  говори това име, важното е да не е политически обвързана“, каза Петър Низамов, който е известен с акциите си срещу мигранти по границата.

Няма шанс ние, протестиращите от Сливен, да тръгнем след Петър НизамовПерата. Явно се пращат хора да провокират протеста ни. Току-що ми звъннаха от полицията, че Петър Низамов е направил уведомление за протест в Сливен. Утре аз ще пусна уведомление за шествие „Един народ срещу системата“. То ще тръгне от площад Хаджи Димитър“, заяви пред Sliveninfo пианистката Валентина Василева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари