Борисов си е помислил, че трябва да действа като Ердоган

0
Искам да върна лентата на събитията покрай Перата
Искам да върна лентата на събитията покрай Перата

Искам да върна лентата на събитията покрай нашият клиент Петър Низамов.

След като предяви искове срещу няколко бургаски медии в първото съдебно заседание имаше 40 журналисти. Битиви атакува Перата в новинарската си емисия, защото Перата искал да им даде урок с делата. После понеже той няма фирма Инспекцията по труда глоби тази на майка му с 12 000 лева.

Случайно или не казват, че сега пострадал репортер на същата медия. Не казвам нищо, само соча факти. Може да е спорна личност в обществото, човек с авторитет за едни и отричан от други, но факт е, че той се захвана и ни отведе при Даниела Колева в Сливен, майката с трите деца, с която също отиваме на дело, за да се отменят мерките за настаняване на децата в приемни семейства. Бих казал, че за мен той е типичният пример за неудобния човек в Бойкоборисовата реалност, пълна с плуващи лизачи в аквариум от герберска пикня. Но понеже съм възпитан човек няма да направя това удоволствие на глупаците, които вярват на Партията, че ще ги оправи.

Уважаеми, човек трябва да се оправя в живота сам, а после да участва в Партии и да оправя другите хора. Запомнете го. Като цяло Борисов си е помислил, че трябва да действа като Ердоган и да отстранява неудобните, които говорят срещу него. Това е.

А пък Прокуратурата, като й знам отказите да образува дела за извършени престъпления срещу гражданите, чак ми се драйфа колко е била активна за пореден път, когато трябва да изпълнява повелите от София.

Петър Николов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари