Пенсионер се преби с тротинетка на улица "Борисова"

3
Възрастният мъж е настанен в болница "Канев" / Снимката е илюстративна
Възрастният мъж е настанен в болница "Канев" / Снимката е илюстративна Снимка: iStock

Възрастният мъж е настанен в болница "Канев"

Водач на тротинетка на 75 години е паднал на тротоар на улица "Борисова" след като е загубил контрол, около 14:00 часа на 14.03.2023 г.

Мъжът е пострадал, като е получил фрактури на носа и палец на ръката. Той е настанен е в болница „Канев“ за наблюдение и лечение.

Инцидентът е документиран от екип на пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Анонимен
    Само в тоя сайт коментират още някакви изкуфели комунисти с лозунги от преди 35 год.за който не скача е червен.Другаде не съм срещал подобни коментари.Личи си че населението на Русе е замръзнало още 89 год .и някои безмозъчни олигофрени са още там и продължават да милеят по бай Тошовото време.Точно комунистите продадоха заводите и разграбиха държавата след това.Личи си че в Русе има само мозъчно спрели индивиди и за тях живота е замръзнал на едно място и дрънкат едно и също..А колелото се върти само напред
  • -11
    9
    Този
    Е от ония дето скачаха и викаха кой не скача е червен . Има набори дето демокрацията им испи мозака тръгнаха с бомбета с пура в ръка даже и на дискотеки млади путлета им взеха панелките и доста сега реват за помощи мислят че като ставаше при Бат Тошо и сега ама курец Сега върви скачай и викай с букет цветя искам си Старото с бат Тошко . Човек бес памет и да казва на черното бяло Нее човек а И ......т Жалко за децата жалко за внуцити ни Станаха бели роби от нашия ъкъл да скачаме е на скачахмесе.
  • 4
    8
    Josh
    this made my day 😅🙌🏻
  • 14
    7
    Злобар
    Тротинетката заслужава почерпка за доброто дело че е по ербап от кекавия си ездач и че го е хвърлил преди да налети в/у някое дете или друг участник в движението .
  • -3
    6
    Аз давам само негативни оценки...
    Така, сега всички да млъкнат, защото аз ще изказвам мнение! Не забравяйте, че след моето мнение ви е абсолютно забранено да давате коментари и единственото което може да направите е само да мълчите и да се възхищавате на моите коментари. Мнението ми по въпроса, е че БСП са минус един глас тази година на изборите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари